Zgjidh Përvojën e UNS-së

Ne jemi një Universitet akademik i përbërë nga studentë, studiues, ish studentë dhe anëtarë të stafit. Historia jonë e pasur është themeli i vlerave tona.

Ne jemi të ndryshëm, mikpritës, pranues dhe të apasionuar për të arritur më të mirën e mundshme. Bashkohuni me ne për t'a bërë përvojën tuaj universitare të paharrueshme.

APLIKIM PËR QËNDRIM STUDENTOR NË UNIPEGASO UNIVERSITY NË NAPOLI, ITALI

Në përputhje me marrëveshjen bilaterale të Erazmus+ Memorandumit për...

Studenti Armand Braho kryen praktiken në Bashkinë e Pogradecit.

Do ta quaja fat, mundësinë që të jep Universiteti...

Маријана Китаноска: Бескрајна благодарност до МУС

Во потрага по нешто ново, во желба да видам...

Marijana  Kitanoska: Falenderim i pafund deri tek UNS

Duke kërkuar  diçka të re, me dëshirë që të...

Programi Erasmus +

Universiteti Ndërkombëtar në Strugë, në kuadër të Eramus+ Programme...

Familja UNS në një format ndryshe !

Universiteti Ndërkombëtar në Strugë ndryshe nga zakonisht ,në një...

Analiza e nje vepre Penale

Studentët e Fakultetit të Shkencave Juridike-Drejtimi Kriminalistikë dhe Dedektiv...

ПРЕСТИЖНИОТ УНИВЕРЗИТЕТ ОД ТОРИНО  – НОВ ПАРТНЕР НА МУС

Меѓународниот Универзитет во Струга продолжува да бележи исклучителни успеси...

Gazmen Neziri Tiranë Shqipëri – Histori Suksesi

NGA STUDIMET PËR KRIMINALISTIKË DHE DETEKTIVË PRANË UNS, TANI...

DIPLOMA TË DYFISHTA ME UNIVERSITETIN PRESTIGJIOZ OXFORD BROOKES UNIVERSITY, TË BRITANISË SË MADHE

Arritje e madhe e  UNS-së!!! Tani studentët  e Universitetit...

Duke punuar së bashku

Studentët e UNS duke punuar së bashku

JETA NË KAMPUS

hat-white[1]

AKADEMIKË

Universiteti UNS është i njohur për nxitjen e përsosmërisë akademike dhe për kremtimin e arritjeve më të larta
SHIKO MË SHUMË
ball-white[1]

SPORT

Sporti shquhet me entuziazëm mes studentëve të UNS-së të сilët garojnë në disiplinat ndëruniversitare
SHIKO MË SHUMË
music-white[1]

KULTURA

Nga Folës të ftuar, Mbrëmje filmi, Shfaqje muzikore, deri te vizitat nëpër Muzeume dhe Biblioteka
SHIKO MË SHUMË

RRJETET SOCIALE

Facebook_final

Na ndiqni në Facebook

Join IUST in Facebook for latest news regarding IUST
VISIT US ON FACEBOOK
Instagram_final

Na ndiqni në Instagram

Join IUST in Instagram for latest news regarding IUST