Choose The IUST Experience

We are an academic University made up of students, scholars, old collegians and staff members. Our rich history is the foundation for our values.

We are diverse, welcoming, accepting and passionate about being the best we can be. Join us to make your University experience unforgettable.

Njohja e Diplomave të UNS në të tre ciklet e studimeve

Nostrifikimi i diplomave të Universitetit Ndërkombëtar në Strugë në...

Ndërroj Jetë Profesor Emeritus Aleksandar Nikollovski

Me pikëllim të madh morëm lajmin për vdekjen e...

Почина Професор Емеритус Александар Николовски

Со големо жалење ја примивме веста за смртта на...

Studentët e UNS i bashkohen nismës humanitare “Ti je një Luledielli”

Studentët e Universitet Ndërkombëtar në Strugë të vitit të...

Oraret e Kolegiumeve dhe Provimeve – Semestri Dimëror

Të nderuar studentë, Ju informojmë se në kuadër të...

Maqedonia në udhëkryq  :NATO dhe Bashkimi Europian apo “Izolim” ?

Maqedonia në udhëkryq  NATO dhe Bashkimi Europian apo “Izolim”...

АПЛИЦИРАЊЕ ЗА СТУДЕНТСКИ ПРЕСТОЈ НА UNIPEGASO UNIVERSITY  ОД НАПОЛИ, ИТАЛИЈА

Согласно со билатералниот Еразмус + договор и Меморандумот за...

Upcoming Events

18
May
New Emerging Trends in Western Balkan Conference 2019
Ezerski Lozja 1, Struga 6330, Struga, R.Macedonia
SEE ALL EVENTS

Working Together

Working together, IUST students working together.

CAMPUS LIFE

hat-white[1]

ACADEMICS

IUST University is renowned for encouraging academic excellence & celebrating high achievement
VIEW MORE
ball-white[1]

SPORT

Sport is enthusiastically celebrated throughout IUST students compete in the Intercollegiate sports
VIEW MORE
music-white[1]

CULTURE

From guest speakers, Movie nights, Music performances, to Museum and Library visits
VIEW MORE

SOCIAL MEDIA

Facebook_final

Follow Us On Facebook

Join IUST in Facebook for latest news regarding IUST
VISIT US ON FACEBOOK
Instagram_final

Follow Us On Instagram

Join IUST in Instagram for latest news regarding IUST

Latest News

NJohje-lajm-fb-insta
February 21, 2019
Njohja e Diplomave të UNS në të tre ciklet e studimeve

Nostrifikimi i diplomave të Universitetit Ndërkombëtar në Strugë në të tre ciklet...

Read More
DJI_0022
December 22, 2018
THE IUS DIPLOMAS FOR ALL THREE CYCLES OF STUDIES RECOGNIZED BY THE HIGHEST BODY FOR NOSTRIFICATION OF DIPLOMAS-FOREIGN CREDIT (AICE MEMBER)

A great acknowledgment of the international reputation and evaluation of the internationally...

Read More
DJI_0022
December 22, 2018
DIPLOMAT E UNS-SË NË TË TRE CIKLET E STUDIMIT JANË NJOHUR NGA ORGANI MË I LARTË I NOSTRIFIKIMIT TË DIPLOMAVE FOREIGN CREDIT (ANËTARE E AICE)

Një njohje e madhe për reputacionin  ndërkombëtar  dhe vlerësimet e diplomave të...

Read More

GALLERY