Choose The IUST Experience

We are an academic University made up of students, scholars, old collegians and staff members. Our rich history is the foundation for our values.

We are diverse, welcoming, accepting and passionate about being the best we can be. Join us to make your University experience unforgettable.

Kriteret për regjistrim në UNS!

  Në momentin që një maturant do të regjistrohet...

УНИВЕРЗИТЕТОТ ОД ПЕРУЏА – НОВ ЕРАЗМУС + ПАРТНЕР НА МУС

Врвниот, престижен Универзитет од Перуџа, Италија е новиот Еразмус...

UNIVERSITETI PERUXHIA –PARTNER I RI I UNS-SË SIPAS ERASMUS +

Universiteti superior , prestigjioz I Peruxhisë, Itali është partneri...

МЕЃУНАРОДНИОТ УНИВЕРЗИТЕТ ВО СТРУГА СКЛУЧИ ДОГОВОР ЗА СОРАБОТКА СО COLLEGE OF INTERNATIONAL AND PUBLIC RELATIONS – PRAGUE

Меѓународниот Универзитет во Струга склучи договор за соработка со...

UNIVERSITETI NDËRKOMBËTAR NË STRUGË KA LIDHUR MARRËVESHJE PËR BASHKËPUNIM ME COLLEGE OF INTERNATIONAL AND PUBLIC RELATIONS – PRAGË

Universiteti Ndërkombëtar në  Strugë ka nënshkruar një marrëveshje bashkëpunimi me Kolegjin...

Studenti Armand Braho kryen praktiken në Bashkinë e Pogradecit.

Do ta quaja fat, mundësinë që të jep Universiteti...

Konkurs lidhur me aktivitetet studentore në UNS !

  Të nderuar studentë aktualë /studentë të ardhshëm të...

Letër Ngushëllimi drejtuar Familjes HAJDARAGA

DREJTUAR: Familjes HAJDARAGA                                                           ...

Në UNS-Kryefjalë Meritokracia

UNS mundësia që nuk e gjeta në qytetin tim Vij nga një qytet me tradita dhe kulturë,një qytet i njohur si djepi i arsimit dhe shkollës,një qytet që historikisht ka dhënë një kontribut të çmuar në edukimin e brezave të rinj,mirëpo nga historia dhe sot fatkeqësisht shumë elemente e kanë deformuar procesin e dijes,me bindjen për të mos u shëndruar në një “kavje” njerëzore e të ashtuquajturave reforma arsimore bera një zgjedhje,zgjodha Universitetin Ndërkombëtar në Strugë si një mundësi të artë që nuk e gjeta në qytetin tim.  Sot pas një eksperience pesëvjeçare në këtë universitet,fillimisht si studente në cikilin e parë të studimeve pranë fakultetit të shkencave juridike,për të vazhduar më tej me studimet master dhe aktualisht prej dy vitesh e angazhuar edhe si pjesë e stafit akademik pranë UNS,kam pasur fatin dhe mundësinë të formohem akademikisht dhe profesionalisht nga profesorë të shquar dhe programe mësimore shumë efektive.Pas 5 vitesh, me bindje të plotë them se kam bërë zgjedhjen e duhur dhe do doja që eksperienca ime të shërbente për ti ardhur sa më shumë në ndihmë të gjithë atyre që ende se kane zgjedhur drejtimin e tyre.  Pse unë zgjodha UNS? Padyshim aspekti ekonomik është një nga problemet më shqetësues për pjesën më të madhe të familjeve shqiptare dhe në këtë drejtim UNS ofron disa avantazhe:  Qyteti i Strugës është avantazhi më i madh i...

МУС СКЛУЧИ МЕМОРАНДУМ ЗА СОРАБОТКА СО MARCHE POLYTECHNIC UNIVERSITY ОД АНКОНА, ИТАЛИЈА

Меѓународниот Универзитет во Струга склучи меморандум за соработка со...

Upcoming Events

12
Oct
Ceremonia e Diplomimit 2018
15-ti korpus Struga
SEE ALL EVENTS

CAMPUS LIFE

hat-white[1]

ACADEMICS

IUST University is renowned for encouraging academic excellence & celebrating high achievement
VIEW MORE
ball-white[1]

SPORT

Sport is enthusiastically celebrated throughout IUST students compete in the Intercollegiate sports
VIEW MORE
music-white[1]

CULTURE

From guest speakers, Movie nights, Music performances, to Museum and Library visits
VIEW MORE

SOCIAL MEDIA

Facebook_final

Follow Us On Facebook

Join IUST in Facebook for latest news regarding IUST
VISIT US ON FACEBOOK
Instagram_final

Follow Us On Instagram

Join IUST in Instagram for latest news regarding IUST

Latest News

Ideas Thoughts Knowledge Intelligence Learning Thoughts Meeting
August 9, 2018
Kriteret për regjistrim në UNS!

  Në momentin që një maturant do të regjistrohet në Universitetin Ndërkombëtar...

Read More
perugia
August 7, 2018
УНИВЕРЗИТЕТОТ ОД ПЕРУЏА – НОВ ЕРАЗМУС + ПАРТНЕР НА МУС

Врвниот, престижен Универзитет од Перуџа, Италија е новиот Еразмус + партнер на...

Read More
perugia
August 7, 2018
UNIVERSITETI PERUXHIA –PARTNER I RI I UNS-SË SIPAS ERASMUS +

Universiteti superior , prestigjioz I Peruxhisë, Itali është partneri i ri Erasmus...

Read More

GALLERY