Përfaqësues të delegacionit të UNS-së në Stamboll morrën pjesë në mbledhjen vjetore të EURAS

18. February. 2016 - 00:00


Про-ректорот за настава при Меѓународниот Универзитет во Струга - Доц. Д-р Флорида Вељаноска и Директорката за настава на турски јазик - Доц. Д-р Еди Кела учествуваа на годишното собрание на Евроазиската асоцијација на универзитети - ЕУРАС. На годишното собрание се презентираа активностите на асоцијацијата во изминатата година, како и планираните активности за идната година. Делегацијата на МУС ја искористи оваа прилика да оствари кратка средба со Пртседателот на ЕУРАС и Ајдин Универзитетот - Г-динот Мустафа Ајдин, при што му врачи и подарок од името на МУС, како знак на благодарност за целокупната поддршка која ЕУРАС и Ајдин Универзитетот ја даваат на Меѓународниот Универзитет во Струга..

31. December. 1969 - 17:00

Lajmet e fundit