URIM ME RASTIN E KRISHTLINDJEVE

06. January. 2016 - 00:00


Universiteti Ndërkombëtar në Strugë, të gjithë besimtarëve të fesë ortodokse ua uron festën e madhe krishtere që e shënon Lindjen e Krishtit-Krishtlindjet. Urojmë që këto momente festive do të sjellin shëndet, lumturi dhe dashuri  dhe në frymën e vlerave krishtere, të gjithë besimtarëve do t’ua ndriçojnë rrugën drejt paqes, bashkëjetesës dhe tolerancës.

Krishti Lindi!

Për shumë vjet!!

31. December. 1969 - 17:00

Lajmet e fundit