URIM ME RASTIN E VITIT TË RI 2016

30. December. 2015 - 00:00


 

Universiteti Ndërkombëtar në Strugë, të gjithë studentëve, të punësuarve  dhe të gjithë qytetarëve nga R.Maqedonisë, R.Shqiperisë, R. Turqisë dhe Malit të Zi u uron shumë lumturi dhe prosperitet në  Vitin e Ri 2016.  Urojmë që ky Vit i Ri të sjellë një fillim të mbarë, të mbushur me shumë shëndet, suksese, harmoni, paqe dhe mirëqënje në zemrat e të gjithëve.

 

31. December. 1969 - 17:00

Lajmet e fundit