UNIVERSITETI NDËRKOMBËTAR NË STRUGË KA LIDHUR MARRVESHJE ME ERASMUS + ME UNIVERSITETIN E NHL OF АPPLIED SCIENCES, HOLANDË

23. February. 2018 - 01:08


UNIVERSITETI NDËRKOMBËTAR NË STRUGË KA LIDHUR MARRVESHJE ME  ERASMUS +  ME UNIVERSITETIN E NHL OF АPPLIED SCIENCES,  HOLANDË

 

 

Universiteti Ndërkombëtar i Strugës vazhdon të pasurojë bashkëpunimin ndërkombëtar duke lidhur kontrata të reja Erasmus +. Në këtë kuptim, është edhe lidhja e një kontrate me Universitetin NHL te Shkencave të Aplikuara në Holandë.

NHL University of Applied Sciences  është ndër universitetet më të njohura të madhësisë së mesme në Holandë. Ai zotëron disa kampusë në qytete të ndryshme në Holandë, duke u mundësuar studentëve të tij, si dhe studentëve që vijnë në shkëmbimet  studentore të  zgjedhin në cilin qytet duan të studiojnë, . Universiteti ofron zgjedhjen e një numri programesh studimore në diplomike dhe pasdiplomike.

NHL University of Applied Sciences, është universiteti i parë në Holandë me të cilinUNS ka nënshkruar marrëveshjen Erasmus +, e cila u lejon studentëve dhe stafit akademik të qëndrojnë në Holandë nën patronazhin e programit Erasmus +.

31. December. 1969 - 17:00

Lajmet e fundit