QËNDRIM STUDENTOR NË RITSUMEIKAN ASIAN PACIFIC UNIVERSITY, JAPONI

15. December. 2017 - 00:41


QËNDRIM STUDENTOR NË RITSUMEIKAN ASIAN PACIFIC UNIVERSITY, JAPONI

Po informojmë të gjithë studentët se në përputhje me marrveshjen për bashkëpunim dhe shkëmbim studentësh kanë mundësinë tëaplikojnë për qëndrim studentor në Ritsumeikan Asia Pacific University (APU), të Japonisë. Afati I aplikimit për qëndrim studentor në periudhën e semestrit dimror, është deri në 22 prill,2018.

Më shumë informacion për universitetin , qëndrimin studentor,programet studimore dhe ngjajshëm, mund ti gjeni në linkun e më poshtëm:

http://en.apu.ac.jp/academic/page/content0166.html/?c=0611

31. December. 1969 - 17:00

Lajmet e fundit