UNIVERSITETI NDËRKOMBËTAR NE STRUGË KA LIDHUR MARRVESHJE BASHKËPUNIMI ME ALLENSBACH UNIVERSITY ,TË GJERMANISË

06. September. 2017 - 05:31


UNIVERSITETI NDËRKOMBËTAR NE STRUGË KA LIDHUR MARRVESHJE BASHKËPUNIMI  ME ALLENSBACH UNIVERSITY  ,TË GJERMANISË

 

 

Universiteti Ndërkombëtar i Strugës vazhdon të shënojë sukses në fushën e bashkëpunimit ndërkombëtar. Në këtë drejtim është përfundimi i një marrëveshjeje të re bashkëpunimi me Universitetin Allensbach në Constance,të  Gjermanisë. Me përfundimin e kësaj marrveshje, UNS ka thelluar bashkëpunimin me univeritetet në Gjermani, ku përveç Erazmus +, tani u mundësohet studentëve  dhe stafit  akademik një bashkëpunim më të gjërë nëpërmjet shkëmbimit të studentëve dhe stafit akademik, dhe nëpërmjet organizimit të përbashkët  të hulumtimeve shkencore dhe kërkimore, projekte, shkolla verore dhe të ngjashme.

 

31. December. 1969 - 17:00

Lajmet e fundit