URIME ME RASTIN E KURBAN BAJRAMIT!

04. September. 2017 - 01:25


URIME  ME RASTIN E KURBAN BAJRAMIT!

Universitet iNdërkombëtar në Strugë ua uron festën e madhe të Kurban Bajramit stafit akademik, studentëv edhe të gjithë besimtarëve të fesë Islame.

Njëkohësisht, në këto ditë festive, UNS u dëshiron të gjithë besimtarëve të ndajnë në mes veti gëzim, paqe dhe mirëqënie bashkë me familjet dhe miqtë e tyre. Urojmë që këto ditë të jenë të mbushura me mirësi, unitet, harmoni dhe mirëkuptim.

 

Për shumë vjet festën e madhe të Kurban Bajramit!

31. December. 1969 - 17:00

Lajmet e fundit