UNIVERSITETI NDËRKOMBËTAR NË STRUGË KA NËNSHKRUAR MEMORANDUMBASHKËPUNIMI ME CLARION UNIVERSITY OF PENNSYLVANIA, SHBA

23. August. 2017 - 02:54


UNIVERSITETI NDËRKOMBËTAR NË STRUGË KA NËNSHKRUAR MEMORANDUMBASHKËPUNIMI ME CLARION UNIVERSITY OF PENNSYLVANIA, SHBA
Universiteti Ndërkombëtar në Strugë ka nënshkruar memorandum bashkëpunimi meuniversitetin e njohur të Shteteve të Bashkuara të Amerikës - Clarion University ofPennsylvania.Memorandumi siguron një fushë shumë të gjerë bashkëpunimi mes universiteteve, dukepërfshirë shkëmbimin e studentëve dhe stafin akademik, proekte të përbashkëta, seminare,konferenca dhe ngjajshëm.Ajo që është veçanërisht e rëndësishme për UNS, është se Memorandumi i bashkëpunimitparashikon zhvillimin e programeve të përbashkëta ndërmjet dy universiteteve, që mundësonstudentët të studiojnë në dy universitetet dhe të marrin diploma të dyfishta.Clarion University of Pennsylvania numërohet ndër univeritetet më të vjtera në botë, ështëthemeluar që nga viti 1867. Bëhet fjalë për univeritet shtetëror që është një nga 14 institucionettë arsimit të lartë që përbëjnë Sistemin Shtetëror të Arsimit të Lartë në Pensilvani.

31. December. 1969 - 17:00

Lajmet e fundit