UNIVERSITETI NDËRKOMBËTAR NË STRUGË LIDHI MARRVESHJE BASHKËPUNIMI PËR SHKENCAT E APLIKUARA BALLTAZAR ZAPRESHIÇ

02. November. 2016 - 07:04


Në përputhje me politikën e përgjithshme për zgjerim intensiv të bashkëpunimit ndërkombëtar, UNS ka lidhur një marrëveshje bashkëpunimi me Universitetin e Shkencave të Aplikuara Baltasar Zapreshiç,në Kroaci. Është universiteti i dytë në Kroaci, përkrah Universitetit të Splitit  me të cilin Universiteti Ndërkombëtar i Strugës  ka lidhur një marrëveshje bashkëpunimi. Baltasar Zaprešić University u themelua 15 vjet më parë dhe  ka intensifikuar në vitet e fundit të performancave jashtëzakonisht të larta akademike.  Në universitet funksionojnë 4 programe studimore në fushën e biznesit, menaxhimit dhe shkenca kompjuterike.

Marrëveshja e bashkëpunimit me Universitetin e Shkencave të Aplikuara "Baltasar Zapreshiç" hap mundësi të reja për studentët dhe stafin akademik të UNS-së duke mundësuar vendbanimin studentëve, të punojnë në projekte të përbashkëta, organizimin e konferencave të përbashkëta, seminareve dhe ngjajshëm.

31. December. 1969 - 17:00

Lajmet e fundit