UNIVERSITETI NDËRKOMBËTAR I STRUGËS LIDHI MARRVESHJE

21. October. 2016 - 00:00


Universiteti Ndërkombëtar i Strugës lidhi marrveshje bashkëpunimi me një ndër universitetet më të kualifikuara në Lituani, Utena University of Applied Sciences. Ky është universitet shtetëror, në kuadër të së cilit funksionojnë 21 programe studimore nga fusha e ekonomisë,turizmit, bujqësisë, drejtësisë, ekologjisë, teknologjisë informative, elektroinxhinnjerisë dhe të tjerë. Universiteti gjithashtuka lidhur marrveshjeedhe për diploma të dyfishta me numër më të madh të universiteteve nga Latvia, Bullgaria dhe Britania e Madhe.

Lidhja e kësaj marrveshje për bashkëpunim sjell pasurimplotësuses të për  bashkëpunimin ndërkombëtar të Universitetit Ndërkombëtar të Strugës, me çka u  jepen mundësi të reja studentëve dhe stafit akademik të UNS-së, për qëndrrime studentore, vizitë të shkollave verore, seminare, punë në projekte hulumtuese në shumë vende të ndryshme të botës.

31. December. 1969 - 17:00

Lajmet e fundit