URIM ME RASTIN E KURBAN BAJRAMIT!

09. September. 2016 - 05:45


Universiteti Ndërkombëtar në Strugë ua uron festën e madhe të Kurban Bajramit stafit akademik, studentëve dhe të gjithë besimtarëve të fesë Islame.

Njëkohësisht, në këto ditë festive, UNS u dëshiron të gjithë besimtarëve të ndajnë në mes veti gëzim, paqe dhe mirëqënje bashkë me familjet dhe  e tyre. Urojmë që këto ditë të jenë të mbushura me mirësi, unitet, harmoni dhe mirëkuptim.

Për shumë vjet festën e madhe të Kurban Bajramit!

31. December. 1969 - 17:00

Lajmet e fundit