DIPLOMA MASTER E NJOHUR NGA REPUBLIKA E SLOVENISE

06. June. 2016 - 00:00


Perpejekjet e Universitetit Nderkombetar te Struges per arsim  te larte  cilesor per nje kohe te gjate  qene e njohur dhe e konfirmuar jo vetem ne vendin tone por edhe jashte vendit. Megjithate, eshte kenaqesi e madhe kur studentet te diplomuar ketu, do te japin lajmin per njohjen e diplomes  sone nga ana e institucioneve kompetente te vendeve tjera.

Me kete rast ne ndajme informacionin qe diploma studentes Almedina Rexhepi ne studime posdiplomike ne Fakultetin e Drejtesise ne UNS  eshte njohur nga Ministria e Arsimit, Shkences dhe Sportit ne Republiken e Sllovenise. Me kete studentja jone mori titullin master i shkencave juridike  dhe fitoje te gjitha te gjitha te drejtat qe i perkasin ne baze te saj ne Republiken e sllovenise.

Njohja e diplomes se Masterit te Almedina Rexhepit eshte diplome e leshuar nga UNS te cilat jane te njohura jo vetem ne vendet fqinje, por edhe ne ShBA, Itali, Zvicer , Turqi, dhe nje numer te madh te vendeve tjera te Evropes dhe kontinenteve tjera.

UNS do te vazhdoje tu informoje  per njohje qe po i merr ne vazhdimsi ne korniza nderkobetare, e cila eshte nje konfirmim  i angazhimit te forte per arsim sa me cilesor,qe krahasohen me standardet me te larta dhe bashkekohore  qe praktikohen ne universitetet me te kualifikuara te vendeve te Evropes Perendimore dhe ShBA.


 

31. December. 1969 - 17:00

Lajmet e fundit