VAZHDOJNË AKTIVITETET E STUDENTËVE TË UNS TË CILËT GJENDEN NË AZERBEJXHAN

12. May. 2016 - 04:06


Studentën e Universiteti Ndërkombëtar në Strugë të cilët gjenden për vizitë në Universitetin Odlar Yurdu të Azerbexhanit përpos njohjes me Azerbejxhanin, qytetin Baku dhe aktivitetetve të edukimit vazhdojnë dhe vizitat në institucionet shtetërore. Sot studentët vizituan Fondin Shkencor i cili është krijuar dhe funksionon si organ i Presidencës së Republikës së Azerbejxhanit. Studentët e Universitetit Ndërkombëtar në Strugë u mirëpritën nga drejtori eksekutif Zotëri Oktaj Samedov i cili shprehu qëllimin e krijimin të këtij fondacioni dhe informoi studentët në lidhje me qëlimin e krijimit të fondacionit dhe aktivitetet e tyre. Vëmendjen e pjesëtarëve të fondacionit e tërhoqi fakti se Universiteti Ndërkombëtar në Strugë është institucion multikulturor. Sameodv shprehu se fondacioni i tyre do të jetë gjithomë mik i Universiteti Ndërkombëtar në Strugë dhe gjithashtu shprehu kënaqësinë të bashkëpunojë universitetin tonë në aktrivitete si konferenca të ndryshme, shkolla verore dhe shkolla dimërore.

31. December. 1969 - 17:00

Lajmet e fundit