Urim me rastin e festës më të madhe Kristijane – Pashkët

30. April. 2016 - 03:12


Universiteti Ndërkombëtar i Strugës të gjithë studentëve, stafit akademik si dhe qytetarëve të Republikës së Maqedonisë me përkatësi kristijane, Ju uron festën më të madhe kristijane Pashkët. Ju dëshirojmë që këto ditë të shenjta që njëkohësisht shënojnë dhe ringjalljen e krishtit ti kaloni në një paqe shpirtërore  me plot shëndet, fat dhe suksese të reja. Gëzuar dhe për shume vite! 

31. December. 1969 - 17:00

Lajmet e fundit