Lista e studentëve që do të qëndrojnë në universitetin Odlar Jordu

04. April. 2016 - 00:00


LISTA E STUDENTËVE TË CILËT DO TË SHKOJNË TË QËNDROJNË NË  UNIVERSITETIN  ODLAR JORDU NË BAKU, AZERBIXHAN

 

                Universiteti Ndërkombëtar i Strugës organizon qëndrim një mujor të studentëve  në Universitetin  Odlar Jurdu në Baku, Azerbixhan. Për këtë qëllim ishte hapur konkurs që mund të aplikonin studentët nga të gjitha fakultetet që funksionijnë në kuadër të UNS.Për kënaqësinë tonë të madhe numri i studentëve që kanë aplikuar për një qëndrim studentor  në Baku ishte i madh, që është shumë më tepër se numri i përcaktuar fillimisht për studentët në përputhje me konkursin.Në mënyrë  të përzgjedhjes të barabartë të studentëve që do të udhëtojnë në Baku, UNS formojë një komision të posaçëm, i cili në bazë të kritereve të paracaktuara më parë, thelbësisht i analozojë  dosien e çdo studenti. Ndikimin më të madh ka pasur prezenca në  ligjërata dhe aktiviteti, rregullsinë në obligimet e pagesës për shkollim, pjesëmarrja e studentëve nga vende të ndryshme, pjesëmarrja e studentëve nga fakultete të ndryshme, për studentët e huaj - rregullimin e qëndrimit dhe të plotësojnë kushtet e tjera në përputhje me ligjin,  etj ..

Megjithatë, duke pasur parasysh numrin e madh të studentëve të paraqitur, Komisioni ka kërkuar, ndërsa Bordi i Drejtues  nëUNS miratoi rritje të numrit të studentëve që do të shkojnë në Baku.Ashtu që, në vend të numrit të përcaktuar fillimisht që të shkojnë 10 student, Bordi Drejtues miratoi të shkojnë 31 student  në  qëndrimin studentor  një mujor në Universitetin Odlar Jurdu në Baku.

Të gjithë studentëve të cilët janë refuzuar  për këtë vizitë  ju potencojmë  që së shpejti  do të organizohen  edhe vizita në universitetet tjera partnere në Itali, Ungari, Spanjë, Poloni, Çeki, dhe vende tjera, dhe se  këto studentë do të kenë përparësi  gjatë selektimit të aplikantëve.

 

Në vazhdim ju publikojmë listën e studentëve që do shkojnë në Baku:

 1. Sidorela Xhika – Economy – 1st Year
 2. Sahir Ramazanoski – Economy 2nd Year
 3. NedaBeheluli – Law – 1st Year
 4. Nada Beheluli – Law – 1st Year
 5. Bleona Kilija – Law – 1st Year
 6. Silvi Sinanaj – Law – 1st Year
 7. Mirando Sulali – Law – 1st Year
 8. Albina Berisha – Law – 2nd Year
 9. Migena Meta – Law – 2nd Year
 10. Murat Temurbash – Law – 2nd Year
 11. Amine Ustun – Law – 2nd Year
 12. Elif Guneysi – Law – 2nd Year
 13. Gokhan Tunc – Law – 2nd Year
 14. MuhametTurgut – Law – 2nd Year
 15. Fatih Ayaz – Law – 2nd Year
 16. Esra Kaplan – Law – 2nd Year
 17. Bahar Ozkan – Law 2nd Year
 18. SefaTeker – Law – 3rd Year
 19. Mikela Shano – Law - 3rd Year
 20. Jeugert Kujtula – IT – 1st Year
 21. Kristi Hoxhalli  - IT – 1st Year
 22. Ardit Murati – IT – 1st Year
 23. Eduard Bello – IT – 1st Year
 24. Fiona Muarem – Computer Sciences – 2nd Year
 25. Xheljana Agoli – Computer Sciences – 2nd Year
 26. Jona Elezi – Computer Sciences – 2nd Year
 27. NazamOruc  - Computer Science – 2nd Year
 28. HalilSarikurt – Architecture (Faculty of IT) – 2nd Year
 29. OnurSapmaz – Architecture (Faculty of IT) - 2nd Year
 30. Omer Nabiz  - Architecture (Facultu of IT) – 2nd Year
 31. Kemal Algan – Architecture (Faculty of IT) – 2nd Year

 

Duke pasur parasysh faktin se nisja për Baku ka më pak se një muaj, është e nevojshme që studentët  që  kanë nevojë për vizë të fillojnë procedurën për aplikimin e vizave. Për këtë qëllim të martën në ora 12:00 Në Amfiteatrin 1 do të ketë mbledhje  në të cilën studentët nga Shqipërija dhe Maqedonija  do të informohen për dokumentat e nevojshme dhe për procedurën për aplikim të vizave. Të gjithë studentët  me vete të kenë foto (2x3) dhe pasaportë.

Studentët nga Turqia janë subjekt i një trajtimi pa viza dhe ata nuk kanë nevojë për vizë. Për të gjitha informatat në lidhje me udhëtimin në Baku  do të organizohet mbledhje edhe  për ata,  për të cilën do të informohen sërishtë.

 

31. December. 1969 - 17:00

Lajmet e fundit