Universiteti Ndërkombëtar në Strugë dërgoi letër ngushëllimi

23. March. 2016 - 11:51


Universiteti Ndërkombëtar në Strugë dërgoi letër ngushëllimi

 Me rastin e sulmit të fundit terrorist në Bruksel të Belgjikës, Universiteti Ndërkombëtar në Strugë dërgoi letër ngushëllimi deri tek Konsullata Gjenerale e Belgjikës në R.Maqedonisë, deri te përfaqësuesit e Bashkimit Evropian në Republikën e Maqedonisë, z.Aivo Orav si dhe deri te Asociacioni Evropian i Universiteteve , anëtar i te cilit është edhe Universiteti Ndërkombëtar në Strugë.

 

31. December. 1969 - 17:00

Lajmet e fundit