21. December. 2015 - 00:00

Studentët që regjistrohen në Universitetin Ndërkombëtar në Strugë përfitojne akomodim falas në ndonjë nga shtëpitë banuese ose hotelet me të cilat ne kemi bashkëpunim si p.sh. Hotel “Art Caffe), Hotel “B.E.O”, Hotel “Art”  dhe hotele te tjera në Strugë dhe rajon.

Respektivisht akomodimi në këto hotele perfshin fjetjen per gjatë periudhës së studimeve dhe është plotësisht e paguar nga Universiteti.

Qëndrimi në keto hotele ju mundëson studentëve nje balans optimal midis studimeve dhe jetës shoqërore pasi që janë të vendosura pranë qendrës së qytetit ku ndodhen shumë restorante markete dhe shërbime tjera.

Lajmet e fundit