Картички на студенти

18. December. 2015 - 00:00


Секој студент на МУС поседува студентска картичка, која му овозможува стекнување на голем број на бенефиции. Преку оваа картичка, на која се наведени сите лични информации за студентите, може да се добијат бесплатни услуги или услуги со намалени цени, пониски надоместоци за меѓуградски услуги, пакети за здравствени услуги на клиниките и во здравствените центри, пониски цени во супермаркетите, за телекомуникациски услуги и друго.

 

 


Lajmet e fundit