Konkurs për shpërndarjen e bursave

10. June. 2016 - 05:01

Konkurs për shpërndarjen e bursave             Universiteti Ndërkombëtar në Strugë shpall njoftim per ndarjen e dy llojeve të bursave njëvjeçare për maturantët e vitit akademik 2015/2016, edhe atë: 60 bursa të kategorisë meritore &ndash mundësi për aplikim kanë të gjithë maturantë...
Lexo më shumë...

Pyetje të mundshme nga gjuha maqedone për testim për ndarje të bursave.

07. June. 2016 - 04:28

...
Lexo më shumë...

Pyetje të mundshme nga gjuha angleze për testim për ndarje të bursave.

06. June. 2016 - 00:00

Pyetje të mundshme për testim për ndarje të...
Lexo më shumë...

Bursat në UNS

22. December. 2015 - 00:00

Qëllimi primar i Universitetit Ndërkombëtar në Strugë është që të rrisë kualitetin e Arsimit të Lartë në Republikën e Maqedonisë dhe të kontribuojë në përgatitjen e kuadrit profesional dhe të kualifikuar. Për këtë qëllim UNS ofron 50 bursa për studentët më të dalluar. Studentët të cilë...
Lexo më shumë...
Lajmet e fundit