Choose The IUST Experience

We are an academic University made up of students, scholars, old collegians and staff members. Our rich history is the foundation for our values.

We are diverse, welcoming, accepting and passionate about being the best we can be. Join us to make your University experience unforgettable.

Ndërroj Jetë Profesor Emeritus Aleksandar Nikollovski

Me pikëllim të madh morëm lajmin për vdekjen e...

Почина Професор Емеритус Александар Николовски

Со големо жалење ја примивме веста за смртта на...

Studentët e UNS i bashkohen nismës humanitare “Ti je një Luledielli”

Studentët e Universitet Ndërkombëtar në Strugë të vitit të...

Oraret e Kolegiumeve dhe Provimeve – Semestri Dimëror

Të nderuar studentë, Ju informojmë se në kuadër të...

Maqedonia në udhëkryq  :NATO dhe Bashkimi Europian apo “Izolim” ?

Maqedonia në udhëkryq  NATO dhe Bashkimi Europian apo “Izolim”...

АПЛИЦИРАЊЕ ЗА СТУДЕНТСКИ ПРЕСТОЈ НА UNIPEGASO UNIVERSITY  ОД НАПОЛИ, ИТАЛИЈА

Согласно со билатералниот Еразмус + договор и Меморандумот за...

APLIKIM PËR QËNDRIM STUDENTOR NË UNIPEGASO UNIVERSITY NË NAPOLI, ITALI

Në përputhje me marrëveshjen bilaterale të Erazmus+ Memorandumit për...

Маријана Китаноска: Бескрајна благодарност до МУС

Во потрага по нешто ново, во желба да видам...

Marijana  Kitanoska: Falenderim i pafund deri tek UNS

Duke kërkuar  diçka të re, me dëshirë që të...

Türkiye Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğanı yeniden AKP Genel Başkanı seçildi!!!

AKP 6. Olağan Büyük Kongresi’nde delegelere dağıtılan oy pusulasına...

Working Together

Working together, IUST students working together.

CAMPUS LIFE

hat-white[1]

ACADEMICS

IUST University is renowned for encouraging academic excellence & celebrating high achievement
VIEW MORE
ball-white[1]

SPORT

Sport is enthusiastically celebrated throughout IUST students compete in the Intercollegiate sports
VIEW MORE
music-white[1]

CULTURE

From guest speakers, Movie nights, Music performances, to Museum and Library visits
VIEW MORE

SOCIAL MEDIA

Facebook_final

Follow Us On Facebook

Join IUST in Facebook for latest news regarding IUST
VISIT US ON FACEBOOK
Instagram_final

Follow Us On Instagram

Join IUST in Instagram for latest news regarding IUST

Latest News

Aleksandar Nikolovski
October 30, 2018
Ndërroj Jetë Profesor Emeritus Aleksandar Nikollovski

Me pikëllim të madh morëm lajmin për vdekjen e Profesor Emeritus Aleksandar...

Read More
Aleksandar Nikolovski
October 30, 2018
Почина Професор Емеритус Александар Николовски

Со големо жалење ја примивме веста за смртта на Професор Емеритус Александар...

Read More
albana-e1500911144460-780×439
October 25, 2018
Studentët e UNS i bashkohen nismës humanitare “Ti je një Luledielli”

Studentët e Universitet Ndërkombëtar në Strugë të vitit të tretë,drejtimi Ekonomi dhe...

Read More

GALLERY