UNS DËRGOI URIME PËR DITËN E PAVARËSISË TË SHBA-ve.

UNIVERSITETI NDËRKOMBËTAR NË STRUGË DËRGOI URIMET MË TË SINQERTA DERI TE AMBASADORI AMERIKAN XHES BEJLI LIDHUR ME FESTËN E 4 KORRIKUT- DITËN E PAVARËSISË TË SHBA-ve.

Universiteti Ndërkombëtar në Strugë dërgoi urimet e tij deri te ambasadori amerikan Xhes Bejli ldhur me festën e 4 korrikut-dita e pavarësisë të SHBA-ve. Në këtë urim, UNS theksoi dëshirat më të sinqerta që ka sa i përket mirëqënjes dhe prosperitetin të qytetarëve të SHBA-së. Gjithashtu, UNS iu falenderua SHBA-ve për ndihmën e pakursyer që SHBA-ja ia jep në menyrë të vazhdueshme përparimit të arsimit në R.Maqedonisë por edhe për përkrahjen e përgjithshme të zhvillimit në R.Maqedonisë.

Lajmet e fundit